5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle daha yüksek bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında koruma sağlamaz ve bu nedenle henüz düşük bir fiyata sahiptir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve rakiplik kabilinden faktörlere bentlı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın elan yüksek bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceği dair hemfikirler.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın isabetli standartlara ve yönetmeliklere mütenasip olup olmadığını tayin etmek midein etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

ürkü kolu olmalıdır: Ivedi çıkış kapıları, ürkü koluna sahip olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve basitçe bir şekilde açılmasını sağlamlar ve insanların acil durumlarda emin bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Yangın yönetmeliğine şık bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın çısoy ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanların ve müteallik konstrüksiyonnın eminğini sağlayıcı kapıya yangın kapısı adı verilmektedir.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Dairesel yangın merdiveni, umumiyetle silindirik yahut dairesel bir korunum ortamında bulunan spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni umumiyetle sınırlı dış alana sahip yahut güzel duyu telaşların önemli başüstüneğu Yangın Çıkış Kapısı binalarda kullanılmaktadır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin cihetı esna opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik dizi ile daha pıtrak kullanma sağlamlanabilir.

Başkaca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla bile muamelat adımları alelumum şunları derunerir:

Aynı zamanda yangın kapısının eğer olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da yan aldatmaıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page